Simhall, badhus

Från och med den 8 februari till och med den 21 mars 2021 (kan komma att förlängas beroende på myndigheternas kommande rekommendationer) gäller följande:

  • Gislebadet är stängt för allmänheten. Det gäller exempelvis bad och motionssim samt simhallsaktiviteter riktade till allmänhet, till exempel vattengympa.
  • Verksamheterna i simföreningar och simklubbar är öppna för organiserad barn- och ungdomsverksahet för 2002 och yngre.
  • Övriga föreningar, privatpersoner och företagsbokningar i simhallen avbokas.
  • Medlemskapet förlängs per automatik för dig som har ett ett aktuellt medlemskort.

Inomhusbad

  • Simhallen i Gislaved, Gislebadet har ett brett utbud av aktiviteter och service för alla åldrar. I Gislebadet finns en bassäng med sex stycken 50 meters banor och en undervisningsbassäng. Vi bedriver simskoleundervisning för olika simkunnighetsnivåer och vattengympa/djupvattenträning.

Utomhusbad

Hörsjöbadet i Smålandsstenar är kommunens utomhusbad. Anläggningen är endast öppen under sommarhalvåret. I anslutning till bassängen finns omklädningsrum med dusch och bastu, kiosk/cafeteria, ytor för solbad, minigolf samt beachvolleyboll.

Friluftsbad

I Gislaveds kommun finns även goda möjligheter till bad i sjöar. Vi har 12 badplatser med bland annat brygga och toalett. Badplatserna sköts av lokala föreningar på uppdrag av kommunen. På dessa badplatser utförs årligen två säkerhetsröjningar för att eliminera onödiga olyckor.

Kontaktinformation (direktkontakt)

För att direktkontakta Gislebadet kan du höra av dig till simhallen 0371-812 62

Sidan uppdaterades senast: 2021-03-08