Hälsolyftet (gym)

Successiv öppning av Hälsolyftet i Gislaved och Smålandsstenar

Från och med tisdag 30 mars öppnar vi upp Hälsolyftet igen för ett begränsat antal bokningsbara träningstider.

Medlemskortet

Samtliga medlemskap är sedan tidigare frysta och förlängda så länge som stängningen har varit. För att komma igång med träningen igen behöver du aktivera ditt medlemskort. Det gör du enkelt via vår e-tjänst. Om du inte aktiverar ditt kort under denna period kommer medlemskapet att vara fryst till och med 31 maj. Därefter kommer samtliga medlemskort automatiskt aktiveras igen.

Aktivera medlemskap

Aktivera ditt medlemskap vi vår e-tjänstlänk till annan webbplats. Du loggar in med mobilt bank-id. Denna tjänst gäller ej dig som har utgågna kort. Du måste kontakta Gisle sportcenter för att teckna nytt medlemskap.

Har du inte möjlighet att använda e-tjänsten för att aktivera till medlemskort? Kontakta Gisle sportcenter på telefon 0371-812 64 för att få hjälp.

Bokningsbara träningstider

För att i dagsläget möjliggöra träning kommer det att finnas bokningsbara träningstider. En träningstid gäller i 50 minuter och max 10 personer kan träna i lokalen samtidigt. Träningstiderna släpps klockan 12 dag före bokningsdag.

Boka din träningstid på Hälsolyftet (tidigast 12.00 dagen innan du vill träna)länk till annan webbplats.

Försäljning av nya medlemskap startar 12 april. Försäljningen kommer i ett inledningsskede endast ske på Gisle sportcenter.

Träning och simning — allt på ett kort

I Gislaved och Smålandsstenar hittar du Hälsolyftet i anslutning till sporthallen. Entré till Gislebadet och Hörsjöbadet ingår i vårt medlemskap (ej 65-årskortet). Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort. Simträning är en enkel och effektiv träningsform som också är skonsam för kroppen.

På båda Hälsolyft finns konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner. Utbudet kan variera något mellan de olika Hälsolyften.

Teckna medlemskap

Hälsolyftet Gislaved

Hälsolyftskort kan tecknas när simhallskassan är öppen. Se öppettider för kassan här.

Hälsolyftet Smålandsstenar

Smålandsstenar

Vi har bemanning på olika tider varje vecka. För att köpa kort i Smålandsstenar, kan du hör av er till Gislesportcenter för att boka tid 0371- 81264.

Telefonen är bemannad måndag till fredag 14.00 - 20.00 och lördag-söndag klockan 10.00 - 16.00. Ni kan också maila: Gislesportcenter@gislaved.se

Medlemskapet gäller på både Hälsolyften (Gislaved och Smålandsstenar)

Kontaktinformation (direktkontakt)

För direktkontakt med Hälsolyftet kan du höra av dig till telefon:

Hälsolyftet Gislaved

Gislegatan, Gislaved
Tfn. 0371-812 64

Hälsolyftet Smålandsstenar

Burserydsvägen 15, Smålandsstenar
Tfn. 0371-812 64 (Gisle sportcenter)

Sidan uppdaterades senast: 2021-04-12